Live optreden Mike Peterson op Hollandse Avond 18 maart

De Gaanders hebben speciaal voor de Hollandse avond Mike Peterson vastgelegd. Dit is een bekende artiest die regelmatig  Medley’s  zingt op  het ‘Muziekfeest van het Jaar’ of bij de Toppers, kijk maar op www.youtube.com/watch?v=P–XLfMbxio of  youtu.be/zCfhdG6uG5I

In de Bles zal Mike een live optreden verzorgen op de Bühne.

Mike Peterson heeft de laatste jaren zijn bijdrage geleverd aan de optredens van de Toppers in de Arena. Grote optredens zijn voor hem niet onbekend en waren niet eenmalig. Hij heeft inderdaad 3 jaar optredens met de Toppers verzorgd en daarnaast ook live optredens gedaan met Ruth Jacott.

Mike werd door Ruth Jacott uitgenodigd om samen op theatertournee te gaan, waar hij in het voorprogramma stond. Als 17 jarige jongen stond Mike al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music.

Tevens hebben we de zanger van het Hollands repertoire, Jair de Groot (bekend van de Nieuwe Brug) bereid gevonden om de avond te starten met een live optreden. Tijdens de carnavalsoptocht gaf Jair een live optreden bij het kruispunt van De Bles op de Meerlaan.

Deze avond wordt de muziek verzorgd door een speciale Deejay die bekend is met het genre muziek voor deze Hollandse Avond. De deuren van de Bles zijn vanaf 21.00 uur geopend.

Laatste mogelijkheid om je oude Bles Bonnen op te maken

De oude bonnen van de Bles uit het verleden (die van de carnaval maar ook daarvoor) kunnen tijdens de Hollandse Avond opgemaakt worden. Bezoekers die in het verleden bonnen hebben gekocht van de Bles (of Blesse Paard) hebben tijdens deze avond de laatste mogelijkheid om deze in te wisselen. Daarna zijn deze niet meer geldig. Inwisselen is alleen nog mogelijk tijdens de Hollandse Avond op 18 maart in De Bles.

P.R. De Gaanders