VrouwActief ….. april en mei

Afgelopen dinsdag 11 april was onze jaarlijkse vergadering in het Dorpspunt. Er werd snel door de materie heen gegaan. Na de opening van de vergadering door voorzitster El heeft de secretaris alle activiteiten van het afgelopen jaar nog even de revue laten passeren. Daarna een verslag van de penningmeester, na akkoordbevinding van de kascommissie  bestaande uit Helmi en Marijke. Bedankt voor jullie tijd dames. De volgende twee jaren neemt Annita de taak over van Marijke. Bij de rondvraag was er slechts één opmerking, dus we doen het blijkbaar goed. Lia vindt het fijn dat we het afgelopen jaar in het Dorpspunt bijeen kwamen en daar is dit gebouw uiteindelijk ook voor bestemd.

Hierna nog een aantal rondes Bingo gespeeld met prijzen bestaande uit bloempotten met viooltjes en wat andere kleine, maar leuke prijsjes. Om half elf werd de avond afgesloten.

Volgende maand op 9 mei gaan we het GekkeGeitenspel88 spelen bij het Geertje, we beginnen om half 8, dus hou hier rekening mee. Opgeven kan t/m 2 mei via de mail of de app.

Namens VrouwActief

Ria Luiten