Elfdorpentocht 2023

Zondag 7 mei organiseert Toerclub Stompwijk de 30e Elfdorpentocht. De voorbereidingen zijn in volle gang en we kijken er naar uit om op die dag weer vele enthousiaste fietsliefhebbers te ontvangen voor een mooie route door het Groene Hart van de Randstad.

Net als andere jaren is er voor alle fietsers een geschikte route. We hebben weer zowel recreatieve routes als toerroutes uitgezet. De recreatieve routes zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld met het gezin te rijden. Ook op de e-bike ben je natuurlijk van harte welkom. Deze routes van 25 en 45km gaan in noordwestelijke richting (Wassenaar) en bieden ook in die omgeving weer vele mooie wegen en fietspaden.

Daarnaast zijn ook de vertrouwde toerroutes van 80, 125 en 160 km weer uitgezet. Deze zijn op een aantal punten gewijzigd en vooral geschikt voor de racefietsers die een beetje willen doorrijden. Zo kan ieder op z’n eigen manier genieten van onze prachtige omgeving. De routes zijn allemaal uitgepijld, dus dat fietst wel zo relaxed. Daarnaast zullen de routes van 80, 125 en 160km ook beschikbaar zijn voor de GPS navigatie.

De startlocatie in Stompwijk is dit jaar verplaatst naar de kantine van Stompwijk ’92. We zijn heel blij dat we daar dit jaar de hele dag terecht kunnen.

Kijk voor de starttijden en overige informatie op www.toerclubstompwijk.nl

Vragen kun je stellen op: info@toerclubstompwijk.nl

De organisatie