Elfdorpentocht 2023

Het is bijna zover! Zondag 7 mei organiseert Toerclub Stompwijk de 30e Elfdorpentocht. De weerberichten voor zondag duiden op prima fietsweer, dus we hopen weer velen aan de start te zien.

Let op! Dit jaar is de inschrijving en start in de kantine van de sporthal aan het Klaverblad.

De deuren zullen rond half 8 open gaan voor de vroege vogels die de langste routes gaan doen. Vanaf 8 uur kunnen zij dan vertrekken. Zie de poster elders in deze Dorpsketting voor alle starttijden.

Ben je NTFU-lid, neem dan je pasje mee. Dan krijg je korting en het versnelt de inschrijving en voorkomt drukte en wachtrijen. 

Net als andere jaren is er voor alle fietsers een geschikte route. We hebben weer zowel recreatieve routes als toerroutes uitgezet. De recreatieve routes zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld met het gezin te rijden. Ook op de e-bike ben je natuurlijk van harte welkom. Deze routes van 25 en 45km gaan in noordwestelijke richting (Wassenaar) en bieden ook in die omgeving weer vele mooie wegen en fietspaden.

Daarnaast zijn de vertrouwde toerroutes van 80, 125 en 160 km weer uitgezet. Deze zijn op een aantal punten gewijzigd en vooral geschikt voor de racefietsers die een beetje willen doorrijden. Zo kan ieder op z’n eigen manier genieten van onze prachtige omgeving.

Alle routes worden deze week natuurlijk volledig uitgepijld, maar volg je graag de route op je fietsnavigatie dan kun je voor de 80, 125 en 160 ook een gpx-bestand downloaden op onze site. Deelnemers ontvangen na terugkomst in de kantine een herinnering en blijf dan gerust nog even hangen om na te praten onder genot van een drankje of hapje.

Kijk voor overige informatie op www.toerclubstompwijk.nl

Vragen kun je stellen op: info@toerclubstompwijk.nl

De organisatie