VrouwActief ….. mei

Dinsdag 9 mei, één van de slechtste dagen om buiten te zijn qua regen en wat stond er op de planning? Juist het GekkeGeitenspel88 bij het Geertje om dit seizoen af te sluiten. Om half acht kwamen de vrouwen aan door de regen om te starten met koffie, thee en wat lekkers. Even over achten werd het spel uitgelegd door Marleen, iedereen was inmiddels voorzien van een pet, hoedje, zakdoek, sjaal, schort, rok of pruik en de teams konden elkaar gaan opzoeken. Duidelijk herkenbaar aan iets bijzonders aan het uiterlijk, de borden met opdrachten werden uitgedeeld en we konden op pad.

Inmiddels was het droog en buiten was het een gelach en gezang van de diverse groepen. Ieder pikte een aantal opdrachten eruit, want 88 opdrachten is teveel op een avond. Er kon een makkelijke of een wat moeilijkere opdracht uitgevoerd worden en daar kreeg je dan punten voor. Hoe moeilijker, hoe meer punten. Maar ook belangrijk, hoe creatief werd deze uitgevoerd? Er moest n.l. een foto of filmpje van gemaakt worden die via whatsapp naar Marleen gestuurd werden zodat zij er een compilatie van kon maken.

Na een goed uur buiten of in de stallen bezig geweest te zijn was het tijd voor een drankje en konden we gezamenlijk op een groot scherm kijken naar het eindresultaat. Er zaten hilarische foto’s en filmpjes tussen. Lenie Z. spande de kroon met haar verwarde pauw en het leggen van een kippenei, maar er kwamen heel veel leuke sketches voorbij. Haar ploeg was uiteindelijk wel de winnaar van de avond en zij kregen allemaal een zakje GekkeGeiten dropjes. Maar eigenlijk was iedereen winnaar, want wat was het een feestje. Lachen met en om een ander of jezelf doet altijd goed.

Marleen nogmaals ontzettend bedankt voor de organisatie en jouw gastvrijheid, het was een topavond.

Iedereen een fijne, hopelijk mooie zomer gewenst en tot september bij het nieuwe seizoen van VrouwActief. Het nieuwe programma is dinsdagavond uitgereikt en we hopen jullie het volgende seizoen weer te zien.

Ook nieuwe leden zijn uiteraard welkom, elke tweede dinsdag van de maand in het Dorpspunt, vanaf september t/m mei.


Namens Bestuur VrouwActief, Ria Luiten