11e editie ‘Rondom Stompwijk’

De wandeltocht van IJsclub Nut en Vermaak 

Nieuw is dit jaar de mogelijkheid om de kortste wandelroute van 7,5 kilometer te combineren met een boottocht! U wandelt circa 5 kilometer, dan vaart u een half uur mee met de boot en u stapt op een ander punt weer uit. Vanaf het uitstappunt is het nog circa 2,5 kilometer wandelen naar de finish. In verband met de beperkte beschikbaarheid in de boot geldt hiervoor bij inschrijving vol = vol. Wilt u zeker zijn van een plekje schrijf dan alvast digitaal in.  

Ook dient u zich aan de opgegeven vertrektijd van de boot te houden. Houdt er rekening mee dat het vanaf de start nog ruim 5 kilometer wandelen is naar het opstappunt.

Bij het inschrijven kunt u kiezen uit 5 verschillende routes en afstanden; 40km, 30km, 20km, 15km en 7,5km. Om een vlotte doorstroming bij de start te bevorderen willen wij u vragen om alvast vooraf digitaal in te schrijven via ijsclubstompwijk.nl of via onderstaande QR code. Uiteraard kunt u ook op 28 mei nog inschrijven bij de startlocatie. De starttijden per afstand zijn als volgt (eerder of later vertrekken is helaas niet mogelijk): 

o  40 km 07.00-09.30 uur  

o  30 km 07.30-09.30 uur 

o  20 km 08.00-10.00 uur 

o  15 km 09.00-11.00 uur 

o    7,5 km 09.30-12.30 uur 

Let op, de startlocatie is dit jaar de kantine van sportaccommodatie Meerhorst (klaverblad 13, 2266 JK te Stompwijk). Kom zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar de startlocatie.

De uitgezette wandelroutes kunnen exclusief op 28 mei gelopen worden. De routes gaan namelijk deels over weilanden waar alleen op deze dag toestemming tot betreden gegeven is. Langs de routes bevinden zich enkele horecagelegenheden waarvan u gebruik kunt maken. Honden zijn niet toegestaan. 

We hopen u dit jaar weer te zien. We doen ons best om voor u telkens weer een aantrekkelijke route uit te stippelen. Alvast veel wandelplezier.

Voor andere informatie kunt een e-mail sturen naar

info@ijsclubstompwijk.nl