1e prijs Gaanders loterij van Boon supermarkt uitgereikt door Prins Ruud en Page Marian

Het carnavalsseizoen is dan wel ten einde echter Prins Ruud en Page Marian moesten nog wel de hoofdprijs uitreiken van de Gaanders loterij. De eerste prijs die ter beschikking wordt gesteld door Robbert Pruyssers van onze Boon supermarkt.

fotografie Carmen

De winnaar van de prijs was familie Gerard en Marielle Wennekers die door Boon medewerkster Isis in het zonnetje werd gezet met een bos bloemen en samen met de Prins en Page de waardebon van de supermarkt uitreikten aan de winnaars. Daar hoorden natuurlijk de welbekende 11 carnavalskussen bij van Ruud en Marian. Later trakteerden de dorstlustige hoogheden de kinderen nog op een rondje.

fotografie carmen

Namens de Gaanders bedanken wij alle deelnemers van de loterij voor hun deelname. Helaas heeft niet iedereen een prijs gewonnen maar met de opbrengst van deze loterij organiseren de Gaanders het carnavalsfeest voor senioren, gehandicapten en kinderen.

P.R. De Gaanders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *