Tijdrit IJsclub Stompwijk

Afgelopen vrijdag 9 juni hebben we weer de jaarlijkse tijdrit kunnen rijden. Zoals bij de meesten bekend, wordt er een rondje om de Vogelplas gereden, 1 rondje voor de junioren en 2 voor de senioren en masters. Het was met 27 gr. behoorlijk warm weer, maar het enthousiasme was er niet minder om. Er werden weer snelle tijden gereden en zelfs het parcoursrecord werd na vele jaren eindelijk gebroken. Jeroen van Voorden wist het record met 5 seconden aan te scherpen naar 17:30 minuten.

Na afloop was de prijsuitreiking bij de fam. Juffermans ook weer erg gezellig. Alle medailles en wisselbekers hebben weer hun plek gevonden. Uiteraard is er daarna nog veel nagepraat over de ervaringen van deze tijdrit en die van vroeger.


Bij deze willen we alle deelnemers bedanken voor hun inspanning. We hopen jullie volgend jaar weer terug te zien bij de tijdrit. Een speciaal dankwoord gaat uit naar alle vrijwilligers die deze tijdrit mede hebben mogelijk gemaakt.

We hopen dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen. Foto’s van het podium in de diverse categorieën staan binnenkort op www.ijsclub.nl.

Tot volgend jaar!

Namens de tijdrit commissie, Edu, Frank en Arno