Inloopspreekuur Stompwijk dinsdag 11 juli

Inloopspreekuur Stompwijk – dinsdagavond 11 juli van 19.00-21.00 uur

Vindt u het belangrijk dat uw buurt veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de Adviesraad, gemeente of de politie? Of heeft u goede ideeën voor uw straat, buurt of wijk? Dan kunt u terecht bij de Adviesraad en de gebiedsregisseur vanuit de gemeente Raúl Garcia.

De Adviesraad kan gevraagd en ongevraagde adviezen bij de gemeente neerleggen wat voor u allen van belang is en kan zijn. Ook zijn de verordeningen aangepast en zal de gemeente ons bij belangrijke zaken om advies moeten vragen.

De gebiedsregisseur, Raúl Garcia, kent uw straat, buurt en de wijk en weet wat er leeft onder inwoners. Ook staat hij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijkt hij graag naar wat nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij (financieel) kunnen ondersteunen. 

Kom langs en denk mee, stel punten voor en waar nodig kan iemand van de Adviesraad of de gemeente u verder helpen op deze avond. Vooraf aanmelden voor het spreekuur is niet nodig.

Inloopspreekuur Stompwijk
Spreekuur met de gebiedsregisseur, wijkagent John Heij en de Adviesraad
Dinsdag 11 juli
19:00 tot 21:00 uur
Het Dorpspunt
Doctor van Noortstraat 92

Voor vragen en advies kunt u de Adviesraad bereiken via: adviesraad@stompwijk.nl.  

Voor meldingen over stoepen, afval, verkeer en dergelijke kunt een melding maken via telefoonnummer 14 070 en via
www.lv.nl/probleem-melden.

Kijk voor meer informatie over de lopende projecten in Stompwijk op  www.stompwijk.nl/adviesraad.