Kaarten bij de Blesruiters

Hallo beste mensen,

We hebben gelukkig de corona tijd achter de rug maar het heeft wel veel kapot gemaakt. Persoonlijk ging ik altijd graag kaarten bij de Blesruiters, maar door corona, en alles er omheen, is hier veel animo verloren gegaan. Denk bijvoorbeeld aan te weinig bezette tafels, er moeten namelijk een bepaald aantal tafels bezet worden om een gezellige avond te organiseren.
Om deze reden gaan we het een en ander in een nieuw jasje steken.

We gaan dit jaar 10 avonden competitie kaarten waarvan de acht hoogste avonden mee gaan tellen voor het klassement. Het voordeel hiervan is, dat als je een avond niet kan, het geen ramp is omdat de acht hoogste meetellen voor de eind rang schikking.

Ook is het plan om nog een elfde avond te organiseren, dan is er de prijs uitreiking van het seizoen en natuurlijk ook voor het kaarten van die avond.

Bij deze ook alle data voor de geplande kaartavonden, we beginnen al op 25 augustus, dit is wel vroeg, maar ik wil graag aan de 10 avonden in het seizoen komen.

Op 24 mei doen we dan de bonusavond met de prijsuitreiking van de competitie en een extra avond gezellig kaarten. Zoals je ziet is het elke 4e vrijdag van de maand alleen in december niet en de avond van mei wordt niet meegeteld voor de competitie want dan is de hoofdprijs voor dit seizoen al berekend.

Ik hoop door deze nieuwe opzet op een grotere deelname en dat deze gezellige kaartavonden weer een vast item in ieders agenda worden.

Tot vrijdag 25 augustus! Groet, Nico Bolleboom