Jetty’s eettafel is volgeboekt

Eind deze week worden de tafels in het Dorpspunt weer gedekt voor hen die graag samen eten, een keertje niet wil koken en de gezelligheid opzoekt.

Nelly, Paula, Tonneke, Lida, Aad, Henk, Leny, Ria, Thea, Greet, Tiny, Margrets moeder, Gerda, Agnes, Jacintha, Toos, Jacqueline, Jan, Bep, Jos, Gerda, Bep, Rita, Adrie, Piet, Corrie, Lien, Alie, Lenie, Jos, Bram, Riny, Wil, Nel, Anneke, Ida, Bep, Tom en Wil, Lia zijn in ieder geval weer van de partij. En hiermee is het maximum aantal bereikt.

Wat staat er op het menu? Uiensoep, kip cordon bleu met ovengroenten en patat. Het toetje is een heerlijke verrassing dat je buikje zal doen schudden. De zakdoeken liggen klaar voor de uien en de messen zijn geslepen! Wij kijken er weer naar uit. Tot vrijdag.

Namens het Jetty’s team,

Petra Oliehoek- van Es