Kerstborrel in het Dorpspunt op 16 december!

Zaterdagmiddag 16 december, de kerstboom is in huis en misschien al opgezet, de eerste cadeaus zijn binnen, boodschappen gedaan. Het is vijf uur dus tijd voor een borrel. Wat is het dan gezellig om langs te gaan bij het Dorpspunt om onder het genot van een drankje te genieten van livemuziek!

De Stompwijkse band “Nieuwe Glazen” is een band die van alle markten thuis is en een mix speelt van pop, rock, smartlap, Folk, enzovoort. Speciaal voor de kerstborrel zijn er een aantal populaire kerstnummers ingestudeerd. Met onze muziek willen we mensen positiviteit en verbinding brengen en samen met het Dorpspunt maken we er een mooie middag/avond van. Deze week heeft ook het Zoeterwoudse duo “De Lift” ook toegezegd om live te komen spelen.

Zet dus deze datum en tijd in uw agenda.

Volgende week komen we met meer nieuws over dit evenement.

Met vriendelijke groeten,

Nieuwe Glazen