Blesruiters Kaarten

Let op kaartvrienden a.s. vrijdag, 8 december, is het weer gezellig klaverjassen in de kantine van de Blesruiters. Het is wel een keer vroeg in de maand. Dat komt omdat ik het in december voor de kerst altijd erg druk heb met allerlei andere zaken en dankzij de goede samenwerking met Stompwijk 92, hebben we de avonden deze keer geruild.

We starten om 20:00 uur. Kom op tijd en breng veel gezelligheid mee. De koffie voor 20:00h is gratis en dat is de eerste winst, met een plakje cake natuurlijk.

Het is de vijfde kaartavond van dit seizoen en we hopen weer veel gezellige mensen te mogen verwelkomen. Er zijn natuurlijk ook weer veel mooie prijzen te winnen.

De vorige kaartavond waren er iets minder kaarters, maar deze keer hoop ik dat alle zieken weer genezen zijn. En dat er ook wat (meer) “jongeren” gaan komen zodat er nog een paar tafels bijgezet kunnen worden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Ik wens jullie veel klaverjasplezier.

Nico Bolleboom