Dorpspunt Ierse Pub

Afgelopen zaterdag was het Dorpspunt omgedoopt tot een gezellige Ierse Pub. De gezellige muziekgroep Blue Monday met o.a  Stompwijker Kees Jansen speelde er tot de kleine uurtjes lustig op los en kon de aanwezigen regelmatig op bekende Ierse songs trakteren. De ‘voorzichtig’ ingekochte Guinness was snel op en de stemming zat er goed in… met dank aan Blue Monday maar zeer zeker ook aan alle aanwezigen en  vrijwilligers die een handje uitgestoken hebben …

Voor in de agenda alvast: 

Zaterdag 16 december vanaf 17:00 u brengen Nieuwe Glazen en In de Lift ons in kerstsfeer met toepasselijke liedjes, erwtensnert, broodjes knakworst en glühwijn… dus kom gezellig meegenieten…

Dinsdag 19 december vanaf 20:00 zingt het popkoor van Marian Pijnaker er lustig op los met mooie kerstsongs en treedt het saxofoon kwartet met Piet Noordzij eveneens op. Dit alles uiteraard in mooie kerstsferen 

2e Kerstdag 26 december Kerstklaverjassen 

30 december vanaf 20.00 Gezellige top2000 muziek en clips 

Dit alles in het Dorpspunt. Hou de media in de gaten.

Namens bestuur Dorpspunt, Leo Oliehoek