Kerst op de Maerten van den Velde school!

Wat ziet onze school er weer fantastisch uit!

Het kerststalletje in de gang met de kerstmuziek , de gangen in de school met de kerstbomen en guirlandes, de klassen die de kinderen helemaal versierd hebben. Alle kinderen zijn nog  aan het knutselen met de juffen en de meesters om het nog gezelliger te maken.

Afgelopen vrijdag 15-12 was het ”foute kersttruiendag” op school, Wat een feestje was dat. Het waren niet alleen de truien die mooi en leuk waren maar ook de kapsels zagen er fantastisch uit bij sommige kinderen. De ouderraad kwam nog met warme choco langs en al chocomel drinkend zei een kindje: “nu komen we echt in de kerststemming juf”

Dinsdag 19-12 gaan we kerststukjes maken met alle kinderen, het groen krijgen we van diverse ouders en ook heel veel versieringen en verlichting hebben we gekregen van mensen in het dorp. Namens alle kinderen en ons team bedankt daarvoor!

Donderdag 21-12 is het de grote dag! We gaan in de middag met onze mooiste kleren naar de kerk om daar een speciale kerstviering te vieren. Om 16.30 begint de viering en natuurlijk is iedereen welkom in de kerk. Mocht er een jonger iemand meekomen en onrustig of verdrietig worden, zou u dan de kerk even willen verlaten? Zo kan de viering rustig verder gaan. Na deze viering gaan we weer naar school en daar wacht ons een echt kerstdiner!

OP ONS MENU: Iedereen neemt wat lekkers te eten mee voor in zijn eigen klas en samen met de juffen, meesters en alle lieve vrijwilligers gaan we genieten van al dat lekkers in de klas! Ons kerstfeest kan niet meer stuk.

Wij wensen iedereen uit Stompwijk hele fijne kerstdagen

en een mooi 2024!