Adviesraad

Donderdag 25 januari is de eerste Adviesraadvergadering weer, voor deze vergadering hebben we Vidomes uitgenodigd zie hieronder hun uitnodiging:

‘Ook als u ouder wordt, wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar kan dat in uw huidige huurwoning? Misschien denkt u wel eens (eventueel uit voorzorg) aan verhuizen naar een meer passende woning. Dan kan onze seniorenmakelaar u misschien wel op weg helpen. Tevens vertelt ze iets over de toewijzing van het nieuwbouwproject De Westeinder.’

Voor wie is de hulp van de seniorenmakelaar?

Onze seniorenmakelaar helpt huurders vanaf 55 jaar die in een grote sociale huurwoning wonen. Onder een grote sociale huurwoning verstaan we een eengezinswoning, of een woning met een oppervlakte van minimaal 80 m2 en tenminste 3 slaapkamers.

De seniorenmakelaar komt donderdag 25 januari om 20.00 uur naar de bijeenkomst van de Adviesraad. Komt u ook?

Nieuwe wijkbeheerder

Vidomes wil er zijn voor haar huurders. We willen dichtbij zijn en ook zichtbaar. U moet ons makkelijk kunnen aanspreken als er in uw buurt of woongebouw iets aan de hand is. Daarom hebben we in al onze woongebouwen een wijkbeheerder of wijkmeester. 

De huidige wijkbeheerder van Stompwijk, Frans Pas, gaat binnenkort met pensioen. Er komt binnenkort dus een nieuwe wijkbeheerder in Stompwijk.

Vanaf 1 februari is Shanna Harsveld de nieuwe wijkbeheerder van alle woongebouwen van Vidomes in Stompwijk.

Shanna stelt zich graag op de bijeenkomst van 25 januari even kort voor. Dan weet u alvast wie het is. Bij een volgende bijeenkomst van de Adviesraad, vertelt zij u graag wat meer over haar werkzaamheden als wijkbeheerder.