Jetty’s en Juliana’s eettafel

Zo af en toe doen we graag anders dan anders. U heeft het vorige week al kunnen lezen. Wat ging hieraan vooraf: we werden eind vorig jaar benaderd door Fanfare Juliana die graag een uitvoering wil geven voor onze gasten van Jetty’s eettafel en natuurlijk voor iedereen die van muziek houdt. Het idee was een high tea in de lentemaand maart. Dat is een mooie aanlooptijd om over na te denken, maar nu gaat de dirigent Richard Vrijhoef het orkest verlaten. Hiermee is het (afscheids)concert naar voren gekomen en ook de beslissing tot het aangaan van deze combinatie. Eerlijk gezegd, moesten we even aan het idee snuffelen, proeven, kauwen en wennen.

Er is over nagedacht en we gaan ervoor! Hoe langer je erover nadenkt, hoe leuker. De datum zit te dicht op de laatste vrijdag van januari en de eettafel wordt dus verzet van vrijdag 26 januari naar zondag 4 februari. Er zijn natuurlijk al aanmeldingen binnen voor vrijdag. Kunt u ook op 4 februari, dan hoeft u niets te doen. Kunt u niet geef het dan nog even door.

Wat kunt u deze middag verwachten:

De entree blijft € 7,50. Er worden 3 rondes verzorgd met lekker hapjes, dit wordt afgewisseld met muziek. Wij hebben nog geen inzage in hun menu gehad maar zal vast toepasselijk zijn. Meedeinen, -meezingen en dansen mag.  Ook nu kunnen we dan weer andere gasten verwachten, dus bent u geen vaste gast bent u natuurlijk ook van harte welkom. Geef u op vóór 31 januari, dit in verband met de boodschappen.

Inloop vanaf 14.00 uur, eerste muziekstuk wordt verwacht om 14.30 uur.

Aanmelden bij Dorpspunt@stompwijk.nl, vóór 31 januari.

Dan is er een nog een trieste mededeling dat Conny Lelieveld afgelopen week is overleden. Ze was al lange tijd ziek en is tot het einde toe dapper geweest. Ze kwam graag nog even bij ons helpen of een bakkie doen. Ze wilde graag betrokken blijven. Conny is een stille kracht die vooral op de achtergrond haar handen flink liet wapperen. En dan denk ik aan de Stichting Zonnebloem, VrouwActief, de Oud-Prinsen-Vrouwen en onze eettafelclub, waar ze met haar prachtige blauwe ogen en altijd lachende mond haar werk deed. Een verlies voor menigeen om ons heen, ze wordt nu al als vriendin en collega gemist. Fijn dat we de laatste vrijdag van het jaar ook nog op haar leven mochten proosten.