Juliana en Jetty’s eettafel

Twee sterke vrouwen, Juliana bekend uit de vaderlandse geschiedenis en Jetty bekend uit de Stompwijkse geschiedenis, gaan zondag 4 februari hand in hand. De taken zijn goed verdeeld. Fanfare Juliana heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het maken van muziek. Er zijn 25 enthousiaste muzikanten. Het is een hechte vereniging, waar plezier in het muziek maken voorop staat en dat willen ze graag laten horen. Er is veel variatie in hun muziek. 

Dan hebben we Jetty’s eettafel, waar pakweg 15 vrijwilligers bij elkaar maandelijks een heerlijk menu presenteren. Juliana en Jetty bundelen hun krachten. Muziek met tussendoor high tea hapjes. Te denken valt aan iets zoets, een sandwich en iets hartigs.

Zo ook met de muziek, zoet en pittig wisselen elkaar af, met een speelse quiz. Anders dan anders, dat wel en dat is voor ons een uitdaging en voor u de afwisseling.

We horen veel dat de muziek als te hard wordt ervaren, zoek dan een plekje achterin of stel uw hoorapparaat hierop in. Komen de kinderen of kleinkinderen vaak op zondag? Neem ze mee en trakteer op een uitje. Of doe of vraag dit uitje cadeau. U kunt ook onaangemeld binnenlopen, maarrr …. dan gaan wel de lekkere hapjes aan u voorbij. U bent gewaarschuwd.

Wie komen er in ieder geval:

Lida, Tonneke, Annie, Lida, Gijs, Leny, Greet, Tiny, Quirina, Ger, Jacqueline, Jos, Willem, Dorien, Alie, Leo, Trees, Riny, Wil, Rini, Nel, Peter, Aad, Ida, Bep, Stef, Jaap, Annie, Nico, Anne, Marjo, Huib, Truus, Tini, Nel, Jasmijn, Ralph, Eva, Leon en Nienke Noordermeer.

Tot zondag!

Petra

Aanmelden bij Dorpspunt@stompwijk.nl voor 31 januari 2024