Jetty’s eettafel, het leukste feest van de maand

Op 29 maart is het weer Jetty’s eettafel, het leukste feestje van de maand, aldus Corrie van Oosten. Zij doet haar uiterste best om middels hard revalideren weer zo snel mogelijk van de partij te zijn.

Er staat een lentemenu op het programma met als:

Voorgerecht:     aspergesoep

Hoofdgerecht:   vegetarische gele curry met ei

Dessert:               mini trifle met advocaat

Het dessert heb ik even opgezocht en ik kwam bij de site van Jumbo: Trifle betekent letterlijk een “niemendalletje”. Het dessert ontstond in Engeland, en bestaat doorgaans uit meerdere lagen die stukjes cake, sherry, vers fruit en custard bevatten. Héél Engels dus! Trifles worden meestal geserveerd in een glaasje of een glazen kom, zodat je goed de verschillende laagjes kan zien.

Nou noem dit maar een niemendalletje, bij dat woord heb ik trouwens hele andere voorstellingen!

Alle zieken uit de lappenmand, de lente lokt. Hup naar buiten en maak rondjes dorp met of zonder rollator. Werk aan je conditie om te kunnen blijven aanschuiven bij Jetty’s eettafel. U bent weer van harte welkom.

In verband met Goede Vrijdag is het menu vegetarisch en u kunt de tijd tussen Dorpspunt en aanvang kerk bij ons overbruggen.

Aanmelden via Dorpspunt@stompwijk.nl of een briefje in de brievenbus van het Dorpspunt of via Bert op de Ouderen Soos op dinsdagmiddag.