Jetty’s eettafel is volgeboekt

Gasten op de reservebank! Het is nog niet eerder voorgekomen dat we mensen moesten teleurstellen. Kunt u toch niet komen, laat het dan zo snel mogelijk weten dan kunnen de reserves op de reservebank ook komen.

Pasen zal centraal staan, er is een recept met veel eieren en deze worden gesponsord door Gerda en Jan Groenewegen. Hun kipjes scharrelen heerlijk in de polder dat zal de smaak ten goede komen.

Nelly, Paula, Leo, Jeanne, Lida, Leny, Henk, Leny, Ria, Thea, Greet, Gerda, Jan, Tiny, Quirina, Ger, Lien, Jacintha, Toos, Jacqueline, Corry, Bep, Rita, Piet, Corrie, Lien, Alie, Lenie, Jos, Riny, Wil, Elize, Nel, Riet, Anneke, Ida, Tom, Wil, Lia, Lex zijn van de partij. Het menu is bekend. De tijd kan in het Dorpspunt overbrugd worden als u om 15.00 uur naar de kerk wilt.

Onze volgende bijeenkomst is op vrijdag 26 april, vlak voor Koningsdag. U wordt op Koningsdag ook van harte uitgenodigd voor koffie en een Tom Pouce. Genieten met de fanfare en meezingen met het Wilhelmus.

In Nederland kunnen we vieren dat we in vrijheid leven

Maar vrijheid is nooit vanzelfsprekend. Daarom gaan we op 5 mei in heel Nederland met elkaar aan tafel, om verhalen te delen en samen vrijheid te vieren, aldus het 4 & 5 mei comité. Op zondag 5 mei slaan de sportverenigingen de handen in elkaar in de kantine. De Toerclub organiseert de Elfdorpentocht en deze vertrekt uit de kantine. Het is dan een komen en gaan van fietsers, maar ook u hoort erbij. Juist ouderen zijn zich bewustzijn van hun vrijheid. Ook hier koffie en wat lekkers, advocaatje met slagroom en een vrijheidssoepje. In het hele land wordt er vanuit het eerdergenoemde comité gestimuleerd om maaltijden te organiseren. We eten in het hele land allemaal hetzelfde recept. Dit jaar wordt het een tomatensoep naar recept van oma, waar Koreaanse chilivlokken, miso en bosui aan toegevoegd wordt. Dat klinkt spannend. Aan tafel komen de gesprekken op gang. Dan wordt onze eetclub van harte uitgenodigd. Hierover later meer, dan geven we ook het recept vrij om een keer thuis te maken.

Petra