Klaverjassen in het Dorpspunt

Afgelopen vrijdag was er dan weer het enige echte kip-klaverjas-toernooi in het Dorpspunt met taart, mooie prijzen en veel gezelligheid.

Iedereen had er weer reuze veel zin in en stond zich bij binnenkomst al rijk te rekenen bij het zien van al die prachtige prijzen. Wie wil er nu zo’n gezellige uil in zijn boom, plantenbak, violen voor in de tuin of aan de brug, een lekker ontbijt-, bier– of wijnpakket? We kwamen één kaarter te kort dus Ton, die net van de vrachtwagen kwam en nog aan de warme prak zat, werd gebeld en hij kwam meteen aangesneld zodat we met een beetje vertraging 7 tafels hadden. Nog net niet het mes op tafel, maar de spanning was om te snijden.

De grote winnaar van deze avond was Lia van Zon die met een overspannen kakelkip naar huis mocht. Zij deelde de eerste plaats met onze invaller maar die deed eigenlijk voor spek en bonen mee maar kreeg toch na afloop toch nog een lekkere poedelprijs.

Het was weer een supergezellige avond en het goede nieuws is dat we nog 2 avonden tegoed hebben. Dus als je zin hebt, kom gezellig langs en doe mee.

We kaarten gewoonlijk zonder stress en ook zonder prijzen. Zaal open om 19.45 en start om 20.00 uur.

Op goede vrijdag 29 maart gesloten!

Dus dit seizoen nog 2 keer op vrijdag 5 april en vrijdag 12 april.

Het nieuwe seizoen start na de zomerstop weer op vrijdag 11 oktober!

Groetjes en tot ziens,

Wilma