Jettys eettafel

Wat was het weer een feestje afgelopen vrijdag bij Jetty’s eettafel. Een dag met een gouden … o, nee oranje randje. Kokkin Gera had deze vrijdag de supervisie. Er was al veel voorbereid en vanaf half tien was het team paraat. Het Dorpspunt was buiten al versierd voor Koningsdag en binnen gingen onze hulptroepen aan de gang om het sfeertje te maken met vlaggetjes en discobollen. Er werden oranje bloemetjes op tafel gezet dankzij Bloemsierkunst de Passie, kannen water met sinaasappel, servetten in rood, wit, blauw. 40 gasten werden verwelkomd met een heerlijke oranjecocktail van aperol, champagne, sinaasappelpartjes en takje munt en er werd geproost op een mooie middag waarbij we deze keer een aantal nieuwe gasten mochten verwelkomen.

Na de welkomstborrel volgde al snel de heerlijke soep, waarvan de basis gemaakt was van zoete aardappel en wortel, met room en gebrokkelde chorizo op top. Daarna werden de prachtige nieuwe grote borden, gedoneerd door Reno Hilgersom van Partyherberg  Het Blesse Paard, uitgeserveerd met daarop sticky kip met mangosaus, rijst met wortel en doperwten en een koolsalade.

Het diner werd afgesloten met koffie of thee en de super lekkere tompouces geschonken door Banketbakkerij Wesseling.

Wat zijn we verwend met alle giften, nu kan er zoveel meer en kan de prijs laag gehouden worden zodat iedereen van de doelgroep aan kan schuiven om de laatste vrijdagmiddag van de maand gezellig met elkaar te eten en te praten. Even uit de dagelijkse sleur, wij proberen er met ons team een echt uitje van te maken.  

Ria Luiten van team Jetty