Jonge benen gevraagd

Zaterdag gaan we de geraniumbakken vullen.

De geraniums zijn besteld en de financiering is bijna rond. Vele donateurs hebben zich spontaan gemeld, waarvoor onze hartelijk dank aan Pdro, Lenie, Olivia en Boudewijn, Susan, Mieke, Gerrit, Anja, Mijke en José. Samen sterk. Fonds 1818 zorgde voor een stevige basis voor de geraniums.

Wat is er nodig voor zaterdag:

Oude, nieuwe fietsen, er is er helaas weer één spoorloos verdwenen… , mandjes of kistjes om achterop te plaatsen (mag worden afgegeven op Dotterbloem 1). Vele handen om het werk lichter te maken, ook het voor het verven van de fietsen. Verder zoeken we sterke benen die de trap op en af kunnen en nog wat sponsoren voor de laatste loodjes op: NL72 INGB0751156345, o.v.v. geraniums.

We verzamelen om 10.00 uur in de tuin van Dotterbloem 1 voor de start met koffie.

Tot zaterdag, Petra Oliehoek- van Es