Beste Stompwijkers

In ons dorp hebben we een prachtige sportvereniging, Stompwijk ’92. Een vereniging midden in ons dorp waar menigeen kennisgemaakt heeft met de sport (o.a. voetbal, handbal en judo en gym).

Ons dorp vergrijst. De jeugd is goed aanwezig bij Stompwijk ’92, maar bij de oudere generaties is dat wat minder. Dat betekent dat je als vereniging moet meebewegen met het dorp en ook met sportmogelijkheden moet inspelen op hun wensen. 

De jong volwassenen willen graag een bijbaantje op zaterdag en een wat rustigere zondagochtend. Misschien met voetbal buiten op kleinere velden en kleinere teams op momenten dat zij dat willen en natuurlijk een gezellige derde helft voor de sociale contacten. Padel is al in gang gezet en de banen komen er al bijna aan. De oudere generatie ziet wellicht iets in Jeu de Boules of TaiChi of andere in te vullen sporten. Of gewoon betrokken zijn als vrijwilliger en komen kijken bij de (klein)kinderen of contact met anderen. 

Kortom luisteren wat Stompwijkers willen en kijken wat mogelijk is bij de vereniging. Om dit te weten te komen willen we graag een peiling uitvoeren. 

Bewegen is gezond en onze vereniging is de plek om dit gezamenlijk en gezellig met elkaar te doen in Stompwijk.

Als nieuwe voorzitter van Stompwijk ‘92 wil ik me graag voorstellen en dit oppakken. Ik ben Coert Bregman en woon in het huis waar ik geboren ben, aan de rand van het dorp. Ik ben getrouwd met Tineke en we hebben 3 zoons (met leuke schoondochters) die sporten bij Stompwijk ‘92. Zelf volleybal ik op de donderdagavond. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als onderzoeker tuinbouw bij Wageningen University & Research en actief in de politiek als raadscommissielid in onze gemeente. 

Dus als u de peiling van Stompwijk ‘92 voorbij ziet komen, vul hem in en wij kijken of we daarop in kunnen spelen. 

Voorzitter sportvereniging Stompwijk ‘92