Stichting Oud Stompwijk

Stompwiic nr. 32 wordt deze week weer bezorgd, een hele speciale uitgave vanwege het op veler verzoek nieuwe formaat met wat groter lettertype, wij zijn benieuwd naar uw mening dus laat weten wat u ervan vindt. Zelf zijn wij er zeer tevreden over, het leest met gemak en er kunnen wat grotere foto’s afgedrukt worden.

Het tweede speciale is het verhaal over de familie de Groot, geschreven door Jack Luiten in verband met de aanstaande familiereünie waarbij maar liefst 250 de Grootjes verwacht worden. Een bijzondere familie en ook voor mede Stompwijkers een interessant verhaal.

Verder zijn wij op zoek naar verhalen en foto’s van de diverse besturen vanaf Asafoetida tot nu om daar tijdens de Landlevenfair extra aandacht aan te geven. Een unieke formule waarbij de sleutel steeds doorgegeven wordt en ieder bestuur weer op zijn eigen manier invulling heeft gegeven en nog steeds geeft om er voor de jeugd elke week en voor iedere Stompwijker tijdens Stomppop of Summerland een feestje van te maken. Laat van je horen!


Veel leesplezier gewenst en we hopen elkaar te ontmoeten op de Landlevenfair zaterdag 20 juli.

Mocht je nog geen lid zijn, maar dit wel willen worden, voor € 15,=  per jaar krijg je alle 4 de nummers thuisbezorgd en daarmee ondersteun je Oud Stompwijk. De nieuwsbrief is gratis, maar ook daarvoor moet je jezelf wel aanmelden via de mail.

De foto is van het toenmalige Orion team, de 7e groep na Asafoetida. 

Ria Luiten