Jetty’s eettafel

Vrijdag 28 juni stonden de deuren wijd open om de gasten van Jetty’s eettafel te verwelkomen. Deze keer zelfs met een welkomstgroet. Kom je dan als eerste binnen en staat jouw naam ook nog als eerste vermeld, dan moet je natuurlijk even op de foto met de vriendinnen.

Kokkin Denise had met ondersteuning van Gera en het team voor een heerlijk diner gezorgd, volledig in het teken van de courgette. Te beginnen met koude courgettesoep, gevulde courgette met gehakt, salade, tortillachips en crème fraiche en een toetje van brownie waarin ook courgette verwerkt was, met ijs en slagroom. Een aantal gasten had zelf courgettes in de tuin en het dus vaker gegeten, maar voor sommigen was het een nieuwe ervaring. Alle, of in ieder geval de meeste borden waren leeg, een teken dat het lekker was.

Volgende maand is er ondanks de vakantietijd gewoon weer een Jetty’s eettafel, op 26 juli. Hou deze datum dus vrij om gezellig aan te schuiven.

Wat er dan op het menu staat is nog even afwachten, het wordt vast weer een gezellige middag met elkaar.

Namens het Jetty’s team, Ria Luiten