Van de redactie

“Tim zegt sorry”, de film ‘The Horseless Prince” is uit de voorfilm van ‘Phileine zegt sorry’ gehaald. Nu blijkt dat de film van Tim gedraaid wordt op breedbeeld formaat en die van Robert Jan Westdijk op kleinbeeld en dat geeft problemen bij de voorstellingen. Misschien moet tussentijds het beeld bijgesteld worden, terwijl normaal zoiets op de volautomaat gaat. Ik verzin maar iets. Het is niet duidelijk bij welke film hij nu draait. Zodra we het weten, laten we het u weten.

Goed nieuws! Thea Ambagtsheer is oma geworden van een kleindochter, we weten alleen dat ze supertrots is en nu even geen tijd heeft om ons te ondersteunen i.v.m. de kraamzorg. Zodra we hier ook iets meer over weten, zoals naam, gewicht, wat het met je doet, laten we dat ook weten.

Deze week is bij wijze van uitzondering een felicitatie geplaatst. Nogmaals voor alle duidelijkheid dient dergelijke kopij ondertekend te worden!

Ook is ons langs de neus wel eens gevraagd om namen voluit te plaatsen, want wie is bijvoorbeeld Lia, die de troostprijs met kaarten heeft gewonnen bij de Blesruiters? Dus schrijf met kaarten even je achternaam ook op het briefje. We willen gewoon alles graag weten.

Dan heeft u deze week de nieuwe primeur van de jeugdpagina die van start gegaan is, u zult meer van hen gaan horen.

Red. Petra