Veiling en Rommelmarkt Zaterdag 20 oktober

 

 

Over twee weken dan is het zo ver, dan staat de fanfare veiling en rommelmarkt op het programma. Noteer de datum en de tijden in je agenda:

Rommelmarkt – van 15.00 tot 17.00 uur
     Veiling vanaf 20.00 uur ’s avonds    

De Veiling – Wij zijn blij met de nodige aanbiedingen en toezeggingen die we al hebben mogen ontvangen van de verschillende bedrijven. Dit betekent dat wij een mooie en interessante lijst met veilingkavels kunnen samenstellen met voor elk wat wils. De veilingmeester is al weer op zoek naar zijn veilinghamer en zal zoals altijd op zijn geheel eigen wijze alle kavels per opbod gaan verkopen. Voor iedereen die zich goed wil voorbereiden, zal de lijst met kavels ’s middags tijdens de rommelmarkt al beschikbaar zijn.

 

De Rommelmarkt – ’s middags zal er een Rommelmarkt zijn van 15.00 tot 17.00. Voor de echte koopjesjagers, zowel jong als oud, zal op de rommelmarkt zeker wat te vinden zijn. Maar bovenal wordt het ook weer erg gezellig. Ook aan de kleintjes is gedacht, want je kan cup cakejes versieren en er is een grabbelton. Natuurlijk mag ook het rad van fortuin niet ontbreken, voor iedereen die een gokje wil wagen en een leuk prijsje wil winnen.

De Voorbereidingen – met vele leden zijn we in de weer om er weer een succes van te maken. Als u nog spullen voor ons heeft voor de veiling of de rommelmarkt, dan zijn die op 20 oktober tot 12.00 ’s ochtends te brengen in het Dorpshuis. Lukt dit niet dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: julianastompwijk@gmail.com. Dit kan ook telefonisch via 071-8874579 (na 18.00 uur).

 

De veilingcommissie, Fanfare Juliana