93e Stompwijks feest in aantocht

Vriendelijk verzoek aan de Nooit-Gedacht hulptroepen.
Maandag 15 juli aanstaande (volgende week dus) gaan op het feestterrein voor de organisatie en haar trouwe fans van Stompwijks beroemdste feest de schouders er daadwerkelijk weer onder. Vooraf aan de dagen is er veel werk te verrichten. Onder andere de tribune opbouw, dranghekken halen en plaatsen, stelling voor de reclameborden opzetten en nog veel meer. Uiteraard is iedereen die gewoon of niet gewoon is een handje mee te helpen van harte welkom. In dit verband kunnen we een flink aantal potige jongens en meiden uiteraard goed gebruiken. Schroom dus niet en kom gerust jullie steentje betreffende de opbouw bijdragen. Sinds jaar en dag een bezigheid dat onder het genot van een hapje en een drankje op zich al een feestelijke gebeuren is. Aanvang 19.00 uur.
Reclameborden
Bedrijven die via sponsoring het Stompwijks Feest ondersteunen en hiervoor hun reclamebord op de daarvoor bestemde stelling langs het wedstrijdterrein willen neerhangen, kunnen die op maandag 15 en dinsdag 16 juli a.s. aan de ingang vanaf 19.00 uur neerzetten.
De organisatie van harddraverij ‘Nooit Gedacht’