Stomppop 2002 is weer voorbij

Afgelopen weekend was het Stomppop weekend. In de tent op het op het parkeerterrein van Stompwijk `92 was het weer een groot feest. Op vrijdagavond begon het festijn. De eerste band was Van Katoen, deze maakte goede herrie en met dit optreden was Stomppop 2002 geopend. Daarna kwam Rosemary`s Sons op het podium. Deze band maakte goede muziek, wat door het publiek gewaardeerd werd. Als afsluiter op de vrijdag trad het Cool Down Café op. Deze formatie maakte met hun feest muziek er een groot feest van.

Op zaterdag waren de kleintjes aan de beurt. Eerst konden de kinderen kijken naar een indiaan die voor hun optrad. Daarna konden de kinderen o.a. springen op springkussens, geschminkt worden en in een ballenbad spelen.

Zondagmiddag was het natuurlijk ook weer een groot Stompwijks feest. De mensen die waren gekomen konden eerst kijken en luisteren naar Polder. Deze band komt uit Zoeterwoude en werd daarom al door veel mensen bekeken. Na Polder kondigde de presentator (Leon van Boheemen) de band Kirsten aan. Deze band maakte echte kwaliteit muziek en viel daarom goed bij het publiek in de smaak.

Stomppop 2002 werd afgesloten met een act van Eric Dikeb. Deze man kreeg met o.a. het nummer ‘De Pizzahut’ alle mensen in beweging. Foto`s van Stomppop zijn te vinden op www.stompwijk.nl. Stomppop 2002 was een groot succes en wij willen namens de Stomppop organisatie iedereen, die op welke manier dan ook zijn steentje aan dit feest heeft bijgedragen bedanken voor hun inzet.

De Stomppop organisatie