Stompwijk Online zoekt Sponsor

Stompwijk Online is een stichting die sinds de oprichting in maart 2000, alles in het werk stelt om het laatste nieuws rond Stompwijk e.o. online te zetten op www.stompwijk.nl. Dit gebeurt geheel vrijwillig en niet zonder succes. Sinds
1 april 2000, de 1e dag dat stompwijk.nl online was en de dag van vandaag is de site al meer dan 57000 x bezocht. Nu is het zo dat tijdens de Stompwijkse kermis van 2001 onze site in 1 week tijd zo’n 2000 x is bezocht. Omdat ook wij als stichting vaste kosten hebben, zijn wij opzoek naar een sponsor die het interessant vindt om tijdens de kermis ( of langer) een logo te plaatsen op onze hoofdpagina en op die manier een financieel steentje wil bijdragen aan onze stichting.
Heeft u interesse ????? Mail dan naar sso@stompwijk.nl en wij nemen contact met u op. Met vriendelijke groet, Jeroen & Jeroen Stichting Stompwijk Online