Stompwijks feest

A.s. weekend het Stompwijkse feest
Harddraverij “Nooit Gedacht” 93 jaar en nog spring-levend. Vrijdag as. gaat Stompwijks beroemde paardensportfeest op de gebruikelijke wijze van start. Wat het deelnemen aan de diverse evenementen betreft kunnen we melden dat er geweldig veel animo voor is. Voor duizenden liefhebbers uit de wijde omgeving betekent dit andermaal vier dagen lang een uniek stuk ontspanning. We hopen dan ook vurig dat het festijn met mooi weer zal worden ondersteund. Dit alles in de bekende gastvrije sfeer waar de trouwe fans, los van de dagelijkse beslommeringen, een fijn stukje gezelligheid zullen vinden. Dat is uiteraard bovenal de bedoeling van het Stompwijkse feest. Van harte heten we iedereen welkom en wensen hen tijdens dit hopelijk weer grootse evenement veel plezier. Harddraverij “Nooit Gedacht”.
De vlag uit!!!!!!!
Misschien overbodig maar toch doen we aan alle Stompwijkers opnieuw het vriendelijk verzoek om tijdens de vier feestdagen onze nationale driekleur uit te hangen.
Reclame borden
Ondernemingen die via hun zeer gewaardeerde sponsoring bijdragen tot het welslagen van de Stompwijkse feestdagen kunnen hun reclamebord ook op Dinsdag (vandaag dus) bij het “Nooit Gedacht”-magazijn aan de ingang van het feestterrein afzetten.
Wie raadt de winnaar van de kortebaan-draverij
Vorig jaar liep, door een slordigheidje onzerzijds, ‘De winnende draver raden’ op een flop uit. Daarom is het er voor de organisatie alles aan gelegen deze miskleun nooit meer te maken. In dit verband nodigen we daarom alle kinderen uit om massaal weer aan dit traditionele ‘raadspel’ mee te doen. Op het moment van schrijven kunnen we onze lezers melden er een maximum toegestane dravers (24) in Stompwijk aan de start verschijnen. De definitieve inschrijving hiervoor sluit pas over een paar dagen. Voor de kinderen die aan het spel “De kortebaanwinnaar raden” willen meedoen hoeft dit geen probleem te zijn. Op het loket bij de ingang van het feestterrein zal maandag 22 juli a.s. vanaf 11.30 uur zoals gewoonlijk weer een lijst hangen waarop de deelnemende paarden en pikeurs vermeld staan. Op bijgaand formulier of een gelijksoortig stuk schrijfpapier dient dan een keuze te worden gemaakt. De deelnemertjes kunnen het volledig ingevulde formulier dan tot aan de start (13.30 uur) in een bus bij de entree van het feestterrein deponeren. Voor de winnaar(s) is er deze keer een extra mooie prijs te verdienen. De gelukkigen worden via de Dorpsketting bekend gemaakt, alsmede het adres waar en wanneer de verassing in ontvangst kan worden genomen.