Blaasbalgen winnen festival

Het feest bij De Blaasbalgen is weer begonnen!

Zaterdag het eerste optreden na de vakantie en zondag meteen het festival in Noot-dorp. De Blaasbalgen waren er weer klaar voor en vroeg in de middag werd er ver-zameld in het verbouwde clubhuis “De Vrolijke Noot”. In Nootdorp stond een fes-tival gepland waar we, in voorbereiding op het festival van zondag as. goed voor de dag wilde komen. In de gezellige Dorpsstraat waren een viertal podia opgesteld, door de organiserende Oranjevereniging, waar De Blaasbalgen samen met 12 an-dere kapellen uit het land zouden gaan strijden om de eerste plaats. Meteen bij het eerste op-treden klonk De Blaasbalgen weer als vanouds. Het publiek genoot zichtbaar en de show verliep gesmeerd. Veel positieve reacties waren er te ho-ren. Na nog drie optredens gespeeld te hebben stond de grote finale gepland. Met alle kapellen samen werden er nog enkele nummers gespeeld, waarna de prijsuitreiking plaats vond. En ja, de Blaasbalgen werden beloond met de eerste prijs. We kunnen terugzien op een ge-slaagde dag welke een goede voorbereiding is geweest voor het festival dat zondag in en om winkelcentrum Leidsenhage gehouden zal worden. Dit festival wordt ge-organiseerd door Boerenkapel “de Zwiebels” uit Den Haag in samenwerking met carnavalsvereniging De Damzwabbers uit Leidschendam. De Blaasbalgen zullen dus zondag weer hun best gaan doen om in hun eigen Leidschendam ook een goed resultaat neer te zetten. Wilt u informatie?

Kijk dan op www.deblaasbalgen of bel met Kees Put 070-3877938