Bedankje SGW

Velen van ons hebben op de SGW Duindigt genoten van het optreden van ruiters, amazones en niet te vergeten de menners. Wij vinden dat de organisatie een pluim verdiend. De VIPs werden rondgereden door onze koetsiers (dank u wel) langs het gehele parcours, dat gebouwd werd door en met de vele vrijwilligers onder de bekwame leiding van Kees de Jong, Martin Spruijt, Kees Ambachtsheer en zijn geblesseerde dochter Marjolein. Om ieder jaar weer zon uitgekiende en prachtige wedstrijd te kunnen maken moet je kwaliteiten bezitten. Persoonlijk heb ik wel een stuk of tien ruiters, die van ver kwamen, gevraagd waarom ze op Duindigt waren. Unaniem gaven ze als antwoord dat het de mooiste cross in Nederland is waar alles tot en met de catering goed verzorgd is. Na al die bedankerij nog de uitslagen van de menners van onze vereniging:
1 span paarden klasse 1: 1e G. de Groot, 8e L. Overdevest
1 span paarden klasse 2: 2e P.C. Roeling, 3e J.A. Kerkvliet en door een parcoursfoutje gediskwalificeerd J. Vurens.
1 span ponys Klasse 1: 2e C. Koek, 4e S. de Jong,
10e W. v.d. Mespel, 12e M. Straathof, 13e C.G.M. Smits- Roeling en helaas uitgeschakeld C. van Boheemen-Heemskerk.
2 span ponys Klasse 1: A.L.F. Spaan.
Ook van de ruiters en amazones zal later de uitslag nog worden gepubliceerd.