OPROEP 12-uurs wedstrijd

OPROEP VOOR JEUGDIGE BLESRUITERS van 8 t/m 15 jaar
Ook dit jaar willen we weer mee doen aan de 12-uurs wedstrijd die bij manege Bakker in Noordwijkerhout wordt gehouden.De datum voor deze dag is vast gesteld op zaterdag 26 oktober (laatste dag v/d herfstvakantie)
Deze wedstrijd wordt georganiseerd voor de jeugd van alle verenigingen in de regio rijnstreek. Het is de bedoeling dat met een team van 8 kinderen en 4 pony’s, verdeeld over een lange dag, allerlei spellen gedaan worden waarmee punten zijn te verdienen. Een team kan door creativiteit en fantasie met elkaar een leuke naam verzinnen en zich zo presenteren aan de andere groepen.
Spellen die o.a. gedaan worden zijn:

Stoelendans te paard.
Barrelrace
Behendigheid te paard
Spel voor de Coaches (2 x)
Pas de deux
Ski lopen
Kruiwagenrace
Kisten stapelen
Soundmix/playbackshow
Het is al jaar en dag een feit dat de Blesruiters ook meedoen en vandaar deze oproep aan de jeugdleden vanaf 8 jaar om je op te geven voor deze dag. Ook een verzoek of er wat ouders zijn die zich creatief en fantasierijk op willen stellen en zodoende mee willen helpen om deze dag tot iets leuks te maken.
Reacties gaarne z.s.m.aan MARIAN van VLIET.(5803562).