SPONSORLOOP ZONDAGMIDDAG 6 OKTOBER

Dit jaar houden we de sponsorloop op zondagmiddag 6 oktober om 17.00 uur. We hopen hierdoor wat meer rekening met de jeugd te houden. Voor de kinderen t/m 13 jaar zal het hetzelfde blijven, maar vanaf 14 jaar is er de mogelijkheid om individueel mee te doen of in een ploeg van 3 personen. Het is dan de bedoeling dat ieder lid van het team sponsors zoekt. De sponsors kunnen een bedrag per ronde sponsoren.

VOORBEELD: Men sponsort € 0,50 per ronde. Het team loopt 13 rondes, dan moet de sponsor € 6,50 voldoen. Het wordt dus een estafette. Alle teams starten bij hetzelfde punt. Hierdoor kan men er een competitie van maken. Buren, vrienden of ouders van jeugdleden kunnen elkaar hiervoor uitdagen. Het zou extra leuk zijn als de teams hetzelfde T-shirt dragen ter herkenning. Er worden ook extra prijzen verloot onder alle deelnemers. Dus niet alleen voor de winnaar met de meeste rondes in verschillende leeftijdscategorieën. We hopen op een grote opkomst. Het geld dat opgehaald wordt komt allemaal ten goede van de vereniging Stompwijk’92.

Hoe meer geld er opgehaald wordt hoe groter de kans is dat de contributie niet verhoogd wordt. Wij roepen dan ook alle jeugdleden en senioren van de binnensport, voetbal en handbal op om aan de sponsorloop deel te nemen. Is je formulier vol, haal dan snel een tweede exemplaar in de kantine.

Formulieren voor 27 september inleveren bij Sjanie Waaijer, Dotterbloem 11. Sponsorcommissie Stompwijk’92