Webtiviteiten (2)

Ook deze week weer diverse (positieve) reacties op de site. Het gaat dus de goede kant op. Helaas hebben we zelf nog wat minpuntjes ontdekt die beter kunnen, nl …. Als U door de links bladert ziet u de naam van de site/instelling niet en de pagina “over de Dorpsketting” is om een of andere reden nog niet benaderbaar. Hier en daar is de naam van een vereniging/instelling nog niet vermeld onder de officiële naam en de activiteitenkalender kwam er nog niet goed uit. Verbeterpuntjes zijn er dus nog wel …. maar het kan alleen maar beter, zullen we maar denken…. uw kritische maar wel opbouwende reacties zijn welkom ….

Om het enthousiasme wat bij u aan te wakkeren, geven wij (voorlopig) wekelijks de ontvangen reacties aan U door. Dit verleidt u wellicht om ook eens een kijkje te nemen:
Ed Groen in ’t Woud (sitebeheerder Gaanders):
Als eerste wil ik jullie feliciteren met jullie mooie site. Ik als Stompwijker die in Zoetermeer is gaan wonen vind dit een erg goede ontwikkeling. Nogmaals gefelici-teerd met jullie nieuwe site. Ziet er goed en overzichtelijk uit.
De Blaasbalgen:
Ik wil jullie complimenteren met de homepage! Hij ziet er keurig overzichtelijk uit en zal denk ik veelvuldig worden bekeken. Ook de wijze van de behandeling van de ingezonden stukjes is uitstekend. Waar de andere regionale bladen nog dikwijls een steekje laten vallen! Onze complimenten dus!
Leo van Wijnhoven:
Jullie website ziet er goed uit
Arno van Rijn (Toerclub Stompwijk)
Gefeliciteerd met jullie nieuwe site. Ziet er goed en overzichtelijk uit.

Deze week zijn er 2 nieuwe links te bewonderen, nl
De Gaanders en Toerclub Stompwijk, ook voor hen van harte welkom, maar er kan nog meer bij. Onder de inhoudsopgave vindt u voor het eerst een “Poll”. Een poll is een soort temperatuurmeter, waarbij we vanuit de redactie een actueel onderwerp uit het dorp aansnijden en waarop u middels een aantal antwoorden een mening kunt geven. Het leuke is dat we de uitslag dan weer in de Dorpsketting en op de site plaatsen. Zo houden we de zaak actueel en interessant.
Redactie DK Leo