Bloedafname Leidschendam

Bloedafname Leidschendam op 15 en 16 oktober
Na 41 bloedafname-avonden was er op 3 april in Stompwijk de laatste afname- avond, die door het plaatselijke Rode kruis werd georganiseerd. En nu na 50 jaar en 147 bloedafname avonden, zijn er de 2 laatste bloedinzamelingen in oktober. Donoren uit Stompwijk zijn ook daar zeer welkom, want zij zijn nog niet opgeroepen door de Bloedbank en deze donatie wordt nog gewoon aangetekend in het C.L.B. en daarna doorgegeven. Ongeveer 30 donoren, die al eerder in Leidschendam gaven, kregen een oproep en zelfs nog een paar meer, die in Amsterdam al voorgedrukt waren heb ik doorgestuurd, in de hoop dat zij zullen komen. Andere belangstellenden kunnen zich alsnog bij mij melden of gewoon komen op één van deze avonden.
In de kerkzaal van de Robert-Fleury Stichting gebruiken wij 28 afnamebrancards, dus u hoeft niet te schrikken als er een aantal wachtenden voor u is. Er komt een lijst met donoren uit Stompwijk mee, u hoeft dan niet naar de Intake Verpleegkundige, en kunt gewoon in de rij mee van de administratie naar de reguliere verpleegkundige. De kerkzaal is onmiddellijk links als u via de Veursestraatweg het terrein van de Stichting op komt.
Misschien is het voor donoren wel leuk om eens hier bloed te geven, om nog een keer de sfeer te proeven van de laatste Grootschalige afname avond. Leuk voor ons en de donoren was het om te horen dat de 3 dames van de bloedbank het erg gezellig vonden in Stompwijk. Hopelijk proberen zij nu ook om bij de Klein-schalige bloedinzameling het ook zo te doen.
Aanmeldingen en informatie kunt u krijgen bij An van Bohemen, tel 070 3278164