Uitslagen Mini-cross en Mini-marathon

op 6 oktober bij de Blesruiters
Afgelopen zondag stond op ons programma de mini-cross voor de ruiters op eigen terrein en de mini-marathon voor de menners door de omgeving. Het weer was ons gelukkig goed gezind en we hebben een fantastische sportieve dag gehad. Het parcours van de cross was geheel bedacht door Piet van de Mespel en zag er prachtig uit. Hij had al heel wat uurtjes voorwerk verricht en zaterdag met een bouwploeg alles op het terrein neergezet, een waterbak gegraven en een “berg” gebouwd. Er waren voor de cross nog drie andere verenigingen uitgenodigd. De marathon voor de menners had hindernissen op verschillende locaties en ging gedeeltelijk door de Vlietlanden, wat een mooie tocht opleverde.
De uitslagen waren:
Mini-cross 70 cm paarden
1e prijs Wim v.d. Mespel met Casio (Blesruiters)
2e prijs Monique Olsthoorn met Ashara (Blesruiters)
70 cm ponys
1e prijs Jitske Voorham met Lupin (Kon. Emma Ruiters)
2e prijs Roxanne Griffioen met Mitchi (Jeanne dArc)
3e prijs Mary Luk met Blue Star (Blesruiters)
30 cm paarden
1e prijs Erna v.d. Lubbe met Montana (Blesruiters)
30 cm ponys
1e prijs Natasja Luk met Iris (Blesruiters)
2e prijs Kimberley Bierhuis met Mikado (Blesruiters)
3e prijs Paulien v.d. Linden met Misty (Blesruiters)

Mini-marathon:
ponys
1e prijs Kitty Roeling
2e prijs Chris Koek
3e prijs Willie v.d. Mespel

paarden
1e prijs Piet Turkenburg
2e prijs Jan Kerkvliet
3e prijs Piet Roeling

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Dank aan alle medewerkers voor de grote inzet van te voren en op de dag zelf. En speciale dank voor Piet ! Hiermee is het seizoen 2002 op een leuke manier afgesloten bij de Blesruiters. Namens het bestuur