Kerstpakketten actie voor Roemenië

Het is bijna niet te geloven, maar het is echt waar. De Stompwijkse gemeenschap heeft tot nu toe voor 151 kerstpakketten gezorgd. Het is nu zondagavond en we hebben nog 9 lege dozen. Ik weet zeker dat die ook nog volkomen, dus vanuit Stompwijk gaan er 160 kerstpakketten mee naar Roemenië, een geweldig resultaat. Iedereen heel erg bedankt hiervoor. Prachtig.
De S.K.R. (Stichting Kinderhulp Roemenië) is mede door dit succes in Stompwijk en het resultaat van de actie in Moerkapelle, Zevenhuizen en Waddinxveen, er zeker van dat alle 615 gezinnen in de dorpen Hosman, Folleldea, Tichnideal en Ghijasa de Jos, een kerstpakket krijgen. Wat zullen ze daar blij mee zijn! En ik heb het geluk dat ik mee mag om de hulpgoederen; aardappels, conserven en de KERSTPAKKETTEN aan deze mensen uit te delen.
Naast de 4 dorpen wordt er ook nog een meisjes tehuis in Sibiu, een kindertehuis in Loman, een klooster in Nocrich, 5 basisscholen en 4 peuterclubs bezocht. Daar worden hulpgoederen zoals naaimachines, stof, garen, ledikantjes, wiegen, kinderstoelen, speelgoed, knuffels en schoolpakketten afgegeven. Ook zij krijgen kleding en voedsel erbij.
Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang in de loods in Waddinxveen. Er zijn die morgen weer 2 trailers geladen. Er staan er nu al 9 helemaal vol. Ook werden er veel kerstpakketten afgeleverd. Ook wij hebben de eerste 75 stuks weggebracht. Nog 2 weken dan is het zever. Het zal best zwaar worden, tenminste, dat zegt iedereen. Maar ik zie er naar uit.
Groeten Theo van der Meer.

P.s. Voor de mensen die hun volle pakket nog niet hebben afgeleverd, zou ik willen vragen dit a.u.b. uiterlijk voor donderdag te doen. Alvast bedankt.