Mini s in Zuidhaghe

Minis openen het zaalseizoen in Zuidhaghe
Zaterdag 26 oktober spelen de minis de eerste zaalwedstrijden van het seizoen. Voor een aantal, na 6 veldwedstrijden, de eerste keer in de zaal en voor Nikita haar allereerste echte wedstrijd. Dat is allemaal even wennen. Waar moeten we heen? Op welk veld spelen we? Tegen wie moeten we? Spelen we twee wed-strijden? We beginnen op veld 2 tegen Odis uit De Lier. Na het groeten neemt Manja plaats in het doel met Teigetje, onze mascotte. Deze heeft ons vorige week namelijk aan de overwinning geholpen volgens Lola. Met de rust staan we 1-2 achter. Amanda heeft deze gescoord en in de 2e helft neemt zij de plek in het doel over naast Teigetje. Het spel gaat gelijk op en neer. Odis heeft echter meer schotkracht en wint deze wedstrijd met 1-6. Dan het penaltyschieten. Ook dat gaat gelijk op (4-4). Nikita gooit hier bij meteen haar bal in het doel. Voor de volgende wedstrijd tegen HEC verhuizen we naar veld 1 en Demi start in het doel. Ook hier gaat het spel gelijk op. HEC heeft echter een jongen in de ploeg die strepen gooit en onze meiden zijn niet in staat deze ballen te keren. In de rust staan we met 0-4 achter. Lola neemt de plaats in het doel over. Hier kan zij goed gecoacht worden door haar vader. Jennifer, Dewi en Sharon storen goed en
onderscheppen regelmatig de bal. In deze helft weten Manja en Jasmijn er allebei een doelpunt in de frommelen via de keeper, paal, keeper enz. HEC scoort er nog maar één. We verliezen de wedstrijd met 2-5, maar de 2e helft hebben we wel met 2-1 gewonnen. Prima meiden!!!. Snel douchen en dan naar de kantine onze centen uitgeven aan wat lekkers. Ans Luiten