Fanfare Juliana in Concert

Traditiegetrouw geeft fanfare Juliana weer haar najaarsconcert in de kerk. Dit jaar wordt het concert gegeven op zondagmiddag 17 november om 14.30 uur. Werd andere jaren gezocht naar samenwerking met andere acts, dit jaar wil de fanfare het totale programma weer voor zichzelf op eisen. Een zware dobber want wij willen u graag van het begin tot het eind boeien. Zo staan er een aantal origineel voor fanfare geschreven werken op het programma maar ook arrangementen van bekende pop-musici als Alan Parsons en John Barry.
Een zeer bijzonder werk is gevonden in Partita van Edward Gregson. Dit werk is gebaseerd op het 13e eeuwse klaaglied “Dies Irae”. Dat dit een klaaglied is wordt snel duidelijk na het eerste deel intrada. Wij zijn zeer benieuwd of u dit werk kunt waarderen, het vraagt veel van de muzikanten maar ook van u, de luisteraar.
Durft u de uitdaging aan?
Graag tot ziens op zondag 17 november om 14.30 uur in de kerk Fanfare Juliana