Vrouwenvereniging

Het was weer erg gezellig druk en leerzaam, Janny (Schuylenburg) was wat aan de late kant, maar dat mocht de pret niet drukken. Zij liet ons eerst een bewaarmapje vouwen waar we onze kaarten in mee konden nemen. Daarna begonnen we met het maken van een vlinder, wat niet zo erg moeilijk was, en de waaier. Hoe we die moesten vouwen hadden we de vorige keer eigenlijk al geleerd met de cadeautjes inpakken. Dit was dan ook niet zo moeilijk maar het was toch wel weer even fijn dat ze het weer voor deed omdat niet iedereen er vorig jaar bij was.
Daarna werd het moeilijker, de geisha. Dit was toch wel iets moeilijker dan we verwachten en over het Chineesje maar niet te spreken. Het ziet er allemaal wat makkelijker uit dan het is, maar het is iedereen toch weer gelukt met een beetje hulp. Zo gingen we allemaal, al was het wat laat geworden, met vier leuke kaarten naar huis. U kunt zich nog opgeven voor de kerstshow, dit jaar gaan we op 28 november ‘s morgens om 9.00 uur naar de Intratuin in Pijnacker, waar we ontvangen zullen worden met een kopje koffie. Opgeven kan nog t/m 21 november. Ook kunt U zich nog op geven voor avond van 10 december.
Deze avond zal Angeli voor ons een Thais warm en koud buffet maken met verschillende voorafjes. De kosten voor deze avond waar U weer een drankje vooraf krijgt zijn € 13,50. Dit kan nog tot en met 28 november.
Hilda Klerks