Bardancing Orion

We zijn er weer klaar mee, met het weekend. Twee keer openden we de deuren van Orion en kon iedereen weer lekker uit zijn plaat gaan. Er werd vrijdag flink gefeest, we hadden niet speciaal iets georganiseerd maar gewoon zoals altijd draaiden we lekkere muziek en waren de drankjes koud. Om negen uur was iedereen welkom en om een uur of tien was Orion ook redelijk gevuld met mensen. De drukte die er vrijdag was stelde weinig voor in vergelijking met zondag. Zondag mochten de mensen naar binnen vanaf 17.00 uur. De goede sfeer was weer aanwezig en de rest wat er eigenlijk elke zondag voor nodig is om het naar je zin te hebben. Ook kon je je nog steeds inschrijven voor het karten. Ja want we gaan weer karten. Aanstaande zaterdag om 20.00 uur vertrekt de bus vanuit Stompwijk naar Poeldijk waar de grootse, mooiste en meest spectaculaire kartbaan van Europa ligt. Ieder-een kan daar dan minimaal 2 keer karten. De kosten voor deze avond exclusief drankjes en hapjes zal rond de € 45 per persoon liggen. Degenen die zich opgegeven hebben voor het karten, moeten dus om 20.00 uur in Orion zijn. Wanneer er mensen zijn, die zich als nog op willen geven voor het karten kunnen, deze dit telefonisch doen voor aanstaande donderdag bij Orion op nummer 071-5803031.