Van de redactie

Dankzij hofleverancier Frank, de prins zonder paard (want die heeft de page) hebben wij nu internetaansluiting in de pastorie. Wat een luxe. Leo hoeft niet meer tot in de kleine uurtje thuis, na gedane arbeid in de kou, de boel op het internet te zetten én met onwijs koude voeten in bed te komen. Niet meer heen en weer gejakker met floppy’s, maar rechtstreeks. Minder kans op fouten.
Wat een smakelijke verrassing van de werkgroep gezinsviering die een banket-staaf , via de monteur, op ons adres afleverde. Het smaakte heerlijk bij de koffie. Veel dank. Denkt u alvast mee over ons kerstnummer en mail ons redactie@dorpsketting.nl. Neem ons niet in de maling en mail op tijd!
Andere vraag is wie heeft er een paar weken geleden 5 x 2 euro in de brievenbus gedaan. Is dit voor een advertentie of voor de collectebak? Petra