Verslag CDJ1

De tijd ontbreekt om een echt verslag te maken, we hebben deze week tenslotte 40 pagina’s. Dus even kort en krachtig. We hebben verloren van Verburch. Ondanks onze sterkste samenstelling, kwamen we net iets te kort. We hebben vanaf het begin af aan achter gestaan. Die meiden van Verbuch waren klein, onwijs dapper, snel en hadden een grote trucendoos bij zich, waar elke keer een andere truc uit te voorschijn kwam. Hun schoten waren ook keihard en hierdoor onhoudbaar voor de keep, die zich manhaftig verweerde. De verdediging had er grote moeite mee en ik heb aan de kant te weinig handen gezien. Veel te laat kwam onze motor echt op gang, veel schoten gingen op de lat, paal, beetje naast en ver naast. Het werd op het laatst nog onwijs spannend, we stonden met 15-10 achter en liepen heel langzaam in. Nu gooide de tegenpartij naast en over. Laura maakte een penalty, Samantha hield er een en nu gingen onze schoten goed gericht het doel in en liepen we langzaam maar zeker in. We haalden net geen gelijkspel, had nog leuker geweest. Toch waren we hartstikke blij met een uitslag van 15-14. Aanstaande week pauze, de week erna geen training op donderdag, maar surpriseavond op vrijdag 6 december bij de coach thuis. Mooie surprises maken en vette rijmen. Ik zie jullie.
Petra