Bardancing Orion

Zondag stond hij weer gewoon (alsof er niks was gebeurd) achter de draaitafel. We hebben het hier over Kees de Jong, de nieuwe kartkampioen van Stompwijk! Het begon allemaal om 20.00 uur afgelopen zaterdag. We vertrokken met een man of vijfentwintig naar Poeldijk, waar de grootste kartbaan van Europa ligt. Deze groep was niet zo groot als de vorig keer maar zeker wel net zo gezellig. Iedereen mocht zich 1x kwalificeren waarna een race volgde. Tot slot was er de finale waarin net zo als bij het kwalificeren en de race hevige gevechten waren. Kees de Jong kwam als winnaar uit de strijd met op zijn hielen Stephan van Bemmelen en het brons was voor Sjoerd Vogels.
Drukte bij kaartverkoop kerst
Een redelijke stormloop kon je het wel noemen.”Het is niet zoals vroeger”, zeggen de mensen van de oude garde dan. Deze kwamen wel trouw hun kaartje halen, maar moesten toch nog even opscheppen over de tijd dat er nog rijen stonden voor de kaartverkoop. De kaarten zijn overigens nog niet helemaal uitverkocht maar het gaat wel hard dus wees er snel bij! Vrijdag verkopen we ook nog kaarten, en zijn dan vanaf 21.00 uur geopend. Kaarten kosten € 5,- in de voorverkoop. Zelfs als je al wel een kaart hebt, kun je toch vrijdag bij Orion terecht om lekker te feesten oftewel helemaal uit je dak te gaan! Lukt het je niet om even langs te fietsen voor kerst is het altijd mogelijk om ze (als er nog kaarten over zijn) op de eerste kerstdag van het jaar 2002 aan de deur te kopen voor € 7,-.
!!!WKD PARTY!!!
Ja???? Komende de zondag WKD PARTY? Even uitleggen: Werelds Krachtste Drankje (WKD) is een verschrikkelijk lekker nieuw drankje dat je kan vergelijken met Breezer, Smirnoff of Climax. We wilden in eerste instantie dit lekkere drankje opnemen in ons assortiment. Maar omdat Heineken geen WKD kan leveren, kunnen wij dit drankje niet gaan verkopen. Toch kan je aanstaande zondag vanaf 17.00 uur WKD bij de bar in Orion bestellen en wel voor € 2,-. Dit doen we alleen aanstaande zondag, daarna is het in Orion niet meer te koop.
Heb je zin om echt goed van de laatste uren van het weekend te genieten kom dan zondag vanaf 17.00 uur voor een kerstkaartje, de gezelligheid, de WKD of omdat je niks te doen hebt naar Orion.
Het bestuur van Orion.