K.B.O.

Met tevredenheid kunnen we terugkijken op de jaarlijkse Sinterklaasviering van de soos voor ouderen op 3 december 2002. Met 57 personen hebben we er een gezellige dag van gemaakt. We zijn de dag begonnen met koffie en banketletter. Voor de lunch 2 potjes kaarten onder het genot van een borrel. Na de lunch 2 potjes kaarten met thee en een hapje. Namens de soosleden verraste Ria van Dijk en Nel Hoogervorst het bestuur met een cadeau, wat door het bestuur zeer op prijs werd gesteld. Er was een extra applaus voor de dames van de koffie, voor hun inzet en het vele werk elke dinsdagmiddag.
De uitslag van 4 potjes kaarten was als volgt:
punten
1. Mevr. Riet Lelieveld 7112
2. Mevr. Cock v.d. Salm-Luk 6954
3. Mevr. Riet v.d.Helm-v. Vliet 6904
4. Dhr. Wim van Benten 6812
5. Mevr. Riek de Kler-v.d. Poel 6795
6. Mevr. Riet v.d. Bosch-Waayer 6625

de uitslag van de rummicub was
punten
1. Mevr. Nel Hoogervorst-Vogelaar 18
2. Dhr. Herman Bennis 22
3. Mevr. Lenie Janson-van Wissen 38
C.P. Hoogeveen, secr.