Zorgeloos zwanger zijn

Als je zwanger bent, wil je graag goede begeleiding en voorlichting. Om zorgeloos en ontspannen zwanger te zijn is dit essentieel. Om die reden heeft Gezondheid Service Horst en Vlietstreek haar Servicepakket uitgebreid met twee nieuwe diensten: echo’s tijdens de zwangerschap en een cursus individuele zwangerschapsbegeleiding.
Echo’s tijdens de zwangerschap
BabyVision is een organisatie die gespecialiseerd is in het maken van twee en driedimensionale (2D en 3D) echo’s tijdens de zwangerschap. Het gaat hier om echo’s van nietmedische aard. Met name de 3Decho geeft een duidelijk en realistisch beeld van de ongeboren baby. De mooiste 3Dechos kunnen vaak in de periode tussen de 25 en 30 weken worden gemaakt. Ook kan de echografiste vanaf 20 weken het geslacht bepalen. Contribuanten van Gezondheid Service krijgen korting op de diverse pakketten.
Cursus individuele zwangerschapsbegeleiding
Mensen die graag veel persoonlijke en individuele aandacht willen tijdens de zwangerschap kunnen deelnemen aan de cursus ‘Baby op komst’. Een ervaren cursusleidster begeleidt aanstaande ouders in vier bijeenkomsten. Zij kan goed inspelen op alle persoonlijke vragen en onzekerheden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Op vertoon van de Servicepas krijgen contribuanten een korting van 10% op de cursusprijs.
Meer informatie
Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de Gezondheid Servicelijn,
telefoon (070) 307 52 46 (maandag t/m vrijdag van 8.30 12.30 uur).