Roemenië Kerstpakketten Actie

Het is al even geleden en U zult wel denken, wie begint er nu weer over kerstpakketten? Aan de actie van Theo van der Meer hebben wij ook spontaan aan meegedaan. Een heerlijk gevoel geeft het dat je daar zelf ook aan mee kan doen. Je hebt de kelder vol staan met boodschappen, terwijl je weet dat die mensen daar niks hebben. Dus het pakket was zo gevuld. Maar nu komt het:
Oudejaarsdag, post uit Roemenië. Ik denk, ken daar niemand (had wel een kaart in de doos gedaan) en wat zag ik tot mijn grote verbazing, een kerstkaart en een bedankbrief voor het kerstpakket. Het is toch geweldig dat die mensen misschien hun laatste centjes voor de kaart en postzegels hebben uitgegeven. Ik laat het iedereen lezen die bij me komt en heb al wat mensen zo gek gekregen om dit jaar ook een pakket te maken. Dus Stompwijkers, u ziet maar hoe dankbaar die mensen daar zijn met de voorraad uit onze kelder. Theo, het was klasse dat je dit in Stompwijk op poten hebt gezet. Riet Soonius